Nagyfrekvenciás sorozatú emelő mágnes daru a porthoz

- Jun 15, 2018 -

Alapinformáció High-Frequency Series Lifting Magnet Crane for Port.jpg


Típus: Mágneses elválasztó

Feszültség: 380V

Súly: 2 t

Anyag: Szénacél

Anyag jellemzői: Hőálló

Tanúsítás: ISO9001: 2008, CE, ISO9001: 2000

Energiatakarékosság: energiatakarékos

Garancia: 1 év

Szín: testreszabott

Testreszabott: személyre szabott

Állapot: Új

Szállítási csomag: poliamid és acél váz

Specifikáció: rozsdamentes acél

Származási hely: Xinxiang, Kína


termékleírás


Ez a sorozat finom szigetelési szerkezet. A szigetelő kezelések a vákuumszárító és ragasztó tölteteket alkalmazzák, ami javította a tekercsek elektromos és mechanikai teljesítményét. Különleges mágneses áramköröket alkalmaz, nagy légtérrel és mágneses sűrűséggel. Alumínium huzalból készül, és a tekercsvédő lemez a hengerelt, magas Mn acéllemezből készül, amely jó kopásállósággal és hőállósággal rendelkezik. A könnyű súly, az alacsony fogyasztás, a nagy teherbírás és a hosszú élettartam jellemzői is vannak. A szigetelési minőség elérheti a speciális C osztályot. Általában az állandó feszültség vezérlési módját alkalmazza. Ez tovább javíthatja az emelőkapacitást, ha megváltoztatja a túlzott gerjesztés vezérlési módját. A szerkezet egyszerű megbízhatósága miatt minden típusú emelőberendezéshez alkalmas.

Jellemzők


- A tekercs védőlapja a kopásálló és ütésálló hengerelt nagy mangán acélt alkalmazza.
- Az elektromágnes speciális technikával foglalkozik, így a szigetelési fokozat az F fokozatig tarthat.
- A mágnes tekercsek alumíniumból készülnek (lapos alumínium huzal dupla üveggel borított üvegből) vagy műanyagból.
- Magas teherbírás, könnyű önsúly.
- Alacsony fogyasztás, hosszú élettartam.


GYIK


1.Q: Fizetési feltételek:

A: a teljes összeg 30% -a TT által, mint betét, a mérleg, amelyet a TT vagy L / C fizetni kell, mielőtt a gépek elhagyják az eladó gyárát. Vagy 100% visszavonhatatlan L / C látható.


2.Q: Az áru előkészítésének ideje:

V: A fenti gépeknek készenlétben kell lenniük a letét / LC átvételének időpontjától számított 45 napon belül, kivéve a szállítás várakozási idejét. Ha az eladó által okozott szállítási késedelem van, a teljes összeg 3% -át minden nap fizetik a vevőnek, de ez az összeg nem haladhatja meg a betét összegét; ha a késedelmet a vevő okozza, a teljes összeg 3% -át minden nap fizetni kell az eladónak, de ez az összeg nem haladhatja meg a gépek összértékének 10% -át.


3.Q: Garanciaidő:

V: A fenti gépek garanciális ideje a használat megkezdésétől számított tizenkét hónap, de nem haladja meg a 24 hónapot a gépek elhagyása után. Nem alkalmazható a kopásálló részekre.


4.Q: Tudhatom a rendelésem állapotát?

V: Igen. Információkat és fényképeket küldünk Önnek megrendelésének különböző gyártási szakaszában. Minden lépés időben elküldik Önnek.


5.Q: Tudok testreszabni polcokat vagy állványokat a saját méretben?

V: Persze.


6.Q: Ha szükségem van a teljes ásványi feldolgozó vonalra. a Yuntian tud segíteni nekünk építeni?

V: Igen, segíthetünk egy teljes ásványi feldolgozó vonalon. és add hozzá a szakmai tanácsokat, ameddig csak szüksége van. Van egy gazdag tapasztalat mérnök csapatunk. már számos bányászati projektet építettünk ki Kínában és tengerentúli országokban. Hiszed a minőséget és a szolgáltatást.


Miért választott minket?


1. Értékesítési szolgáltatások:
A speciális igények szerint nyújtjuk Önnek a profi tervet, a folyamatáramlást és a gyártóberendezéseket.


2. egyéves garancia, hogy a gép folyamatosan fut-e.
Mindig élethosszig tartó szolgáltatásokat kínálunk, tartalék alkatrészeket kínálunk hosszú távra, és javítjuk a fő részeket a jobb oldali ingyen két év alatt.


3.Technikai szolgáltatások
3.1 A gyártósor és a megoldások megtervezése a vevő igénye szerint.
3.2 A letétbe helyezést követő 7 napon belül az eladónak a speciális felszereléssel rendelkezők mellett a berendezés felszereléséhez kapcsolódó technikai dokumentumokat is be kell nyújtania.
3.3 Szállítás előtt az eladó a vásárlók igényeinek megfelelően módosíthatja az előző megoldásokat.


4. Az értékesítés utáni szolgáltatás
4.1 Az üzembe helyezés és az üzembe helyezés során az eladónak üzembe kell küldenie a telephelyet a telepítéssel, üzembe helyezéssel és a munkavállalók képzésével kapcsolatban.
4.2. Ha a vevő a berendezés meghibásodását okozza, az eladónak segítenie kell a gépek karbantartását és a szerelvények cseréjét, és díjat kell fizetnie.
4.3 A garanciaidőn túl az eladó a legkedvezőbb áron kínál szolgáltatásokat és szerelvényeket.
4.4 Az eladó a többi termékhez, különösen a berendezés feltöltött és lefelé irányuló termékeihez, konzultációs és ellenőrzési szolgáltatásokat nyújt.